Razmažena glumica „ispalila“ sve, ništa od snimanja „Seksa i grada 3“ (foto)

Treći nastavak filma o 4 najbolje drugarice iz Njujorka ipak se neće snimiti.

Producenti slavne serije „Seks i grad“ koja je potom prešla i na veliko platno, fanovima su želeli da podare još jednu priču o Keri, Mirandi, Šarlot i Samanti ali se zbog jedne od glumica na kraju odustalo.

„Jednostavno, njeni zahtevi su bili toliko bezobrazni i razmaženi da smo morali da odustanemo od svega“, rekao je izvor Dejli mejla.

A ko je ta glumica?

Naravno, Kim Katral (61).

Kažemo „naravno“, zato što je i ranije svojim prohtevima izluđivala sve oko sebe, ali su sada producenti verovali da se slavna Samanta neće tako ponašati ako se uzmu u obzir njene godine i ne baš kvalitetni filmovi koje je u poslednje vreme snimala.

Ipak, ona je, za nepoverovati, producentima poručila da će svi morati da sačekaju da ona završi sa snimanjem novih filmova, pre nego što ponovo postane Samanta.

Producenti „Seksa i grada“ bili su šokirani njenim stavom jer je i malom detetu jasno da će za ulogu Samante dobiti više novca nego za najmanje 5 poslednjih filmova zajedno u kojima se pojavljivala poslednjih godina.

Glumica Sara Džesika Parker, odnosno Keri u seriji, pristala je na identičan honorar kao i pre, kao i druge dve glumice, Sintija Nikson (Miranda) i Kristin Dejvis (Šarlot).

Ona je takođe potvrdila da nema ništa od „Seksa i grada 3“.

„Gotovo je… nećemo to raditi. Razočarana sam. Spremali smo jako zabavnu, lepu, radosnu, srčanu priču. Nisam razočarana samo zato što nećemo imati priliku ispričati je, već zato što ćemo rastužiti gledaoce koji su toliko navijali za novi nastavak“, rekla je Sara novinarima kada su je sreli na jednom događaju u Njujorku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.