U trendu

Razvod decenije: Kim Kardašijan i Kanje Vest se definitivno rastaju

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) i reper Kanje Vest (43) se razvode, pišu strani mediji.

Par je želeo da razvod drži u tajnosti, ali je sve ‘procurilo’ u javnost nakon što je Kim angažovala advokata Lauru Vaser zbog raspodele bračne imovine.

– Oni zasad sve to rade u tajnosti, ali stvar je gotova – kažu prijatelji para.

Kim neko vreme ne nosi burmu, a Kanje je već duže odvojen od porodice Kardašijan i boravi na svom ranču u državi Vajoming.

– Kim ga je nagovorila da ode tamo tako da u miru, svako sa svoje strane, mogu rešiti sve oko razvoda. Što se nje tiče, stvar je gotova – dodaje izvor za strane medije.

Kim i Kanje pregovaraju o tome kome će pripasti imanje u Kalabasasu u Kaliforniji, vredno 40 miliona dolara. Kim želi imanje za sebe jer tamo hoće da odgaja decu koju su dobili za više od šest godina braka, ali na papirima se kuća vodi na reperovo ime, dok je zemljište na Kim.

– Kim se trudila da zaštiti Kanjea i pomogne mu oko mentalnih problema, ali u međuvremenu je puno odrasla i sve je došlo do tačke da poželi razvod braka. Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane advokat, veoma je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sistema, a za to vreme njen suprug je govorio svašta u javnosti i opet objavio kandidaturu za predsednika SAD-a. Popeo joj se na vrh glave – dodaje prijatelj para.

Osim što je Kim dosta Kanjea i njegovog ponašanja, ni reper ne želi više biti s njom u braku.

– Njemu je cela porodica Kardašijan postala iritantna toliko da više ništa ne želi da ima s njima. Posebno mu pritisak diže njihov rijaliti šou, nepodnošljivo mu je – govori izvor.

Par zajedno ima četvoro dece: ćerku Nort (7), sina Seinta (5), ćerku Čikago (2) i sina Psalma (1).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.