Romantične komedije na vrhu liste

Na sedmom mestu liste našao se najnoviji Diznijev film – "Princeza i žabac" ("The Princess and the Frog"). Ovaj film označava povratak ručno nacrtane animacije uvažene ekipe – Džona Maskera (John Musker) i Rona Klementsa (Ron Clements), tvoraca filmova "Mala sirena" i "Aladin".
Zabavan i moderan preokret ovog filma nazire se već u naslovu – prelepa devojka po imenu Tijana (glas Anike Noni Rouz), princ žabac koji očajnički želi da ponovo bude ljudsko biće i sudbonosni poljubac koji će ih oboje odvesti u urnebesnu avanturu kroz mistične rečne rukavce u Luizijani.
Domaća premijera ovog filma zakazana je za 24. januar 2010. godine u Domu sindikata. Film je nominovan za Zlatni globus u kategoriji najboljeg animiranog ostvarenja.
Na osmom mestu liste je romantična komedija "Da li ste čuli za Morganove?" ("Did You Hear About the Morgans?") Marka Lorensa (Marc Lawrence), u kom glavne uloge tumače Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) i Hju Grant (Hugh Grant). Film startuje u domaćim bioskopima 21. januara.
Ova komedija prati veoma uspešan par s Menhetna, Meril i Pola Morgana, čiji gotovo savršen život ima samo jednu manu – brak koji propada. Ali, zbrka u njihovom ljubavnom životu ne predstavlja ništa u odnosu na ono što ih tek čeka: nakon što budu svedoci ubistva, postaju mete plaćenog ubice. Policija ih sklanja iz voljenog Njujorka u mali grad u Vajomingu i tamo njihova veza preti da se u potpunosti raspadne, osim ako Morganovi ne pokušaju da uprkos svemu ponovo rasplamsaju staru strast.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.