U trendu

Šajmalanov film među najgledanijim

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova u Americi protekle nedelje našao se film reditelja M. Najta Šajmalana (M. Night Shyamalan) – "Poslednji vladar vetrova" ("The last airbender"). Novo ostvarenje reditelja koji stoji iza filmova "Šesto čulo" ("The Sixth Sense"), "Nesalomiv" ("Unbreakable"), "Znaci" ("Signs"), "Zabit" ("The Village"), "Gospa iz vode" ("Lady in the Water") i "Pretnja" ("The Happening") bazirano je na popularnoj emisiji televizije "Nickelodeon" – "Avatar: The Last Airbender".
Glavne uloge u filmu tumače Dev Patel (Dev Patel), Noa Ringer (Noah Ringer), Nikola Pelc (Nicola Peltz) i Džekson Retboun (Jackson Rathbone). Domaća premijera ovog filma očekuje se 19. avgusta, a prikazivaće se u 3D tehnici.
Vazduh, voda, zemlja i vatra. Četiri nacije sudbinski su povezane. Ali, nacija vatre otpočinje brutalni rat protiv tri ostale. Čitav vek je prošao bez ikakve nade da će se skrenuti s puta destrukcije i mržnje. Mladi Aang otkriva da je on usamljeni Avatar koji ima moć da upravlja sa sva četiri elementa. Aang se udružuje s Katarom, koja ima moć nad vodom, i njenim bratom Sokom da bi povratio ravnotežu među elementima u njihovom svetu opustošenom ratovima.
Na trećem mestu top-liste najgledanijih našao se treći deo filma "Priča o igračkama" ("Toy Story 3"), koji se s uspehom prikazuje u domaćim i stranim bioskopima. Četvrto mesto zauzeo je film Denisa Djugana (Dennis Dugan) "Grown Ups", koji govori o petorici srednjoškolskih prijatelja koji se ponovo sreću posle smrti svog profesora fizičkog. Glavne uloge u ovoj komediji poverene su Adamu Sendleru (Adam Sandler), koji se pojavljuje i kao scenarista, Kevinu Džejmsu (Kevin James), Krisu Roku (Chris Rock), Dejvidu Spejdu (David Spade), Robu Šnajderu (Rob Schneider), Mariji Belo (Maria Bello) i Salmi Hajek (Salma Hayek).
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.