U trendu

Samo za starije od 18: Vreli kadrovi nove serije Miloša Bikovića (video)

Miloš Biković našao se u glavnoj ulozi nove ruske serije „The Chicks“ – a odmah nakon objavljivanja trejlera, fanovima popularnog srpskog glumca za oko su zapale eksplicitne scene koje ima sa ruskom glumicom Paulinom Andrejevom.

U pojedinim kadrovima iz trejlera prikazana je golotinja, intimni odnosi između Bikovića i Andrejeve, a nije izostalo ni nasilje.

Provokativne scene u kojoj je našao Biković iznenadile su njegove fanove, ali i izazvale veliku pažnju javnosti, te publika sa nesrpljenjem čeka da pogleda ovu seriju.

U pitanju je serija zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva, a glavni junak ove pripovesti je Moskovljanin Andrej Mirkin, kod igra Miloš Biković. On u seriji vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje upravo seksi ženama sa kojiam se upušta u intimne odnose.

Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao, jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost navodi se da je reč o opakom ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenje „Iščezla“, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar