U trendu

Sećate li se „Princa sa Bel Era“? Ekipa se ponovo okupila, ovako danas izgledaju (foto)

Više od 20 godina proteklo je od kraja emitovanja jednog od najpopularnijih američkih sitkoma svih vremena, serije „Princ sa Bel Era“.

Producenti serije koja je vinula tada mladog i razigranog Vila Smita u zvezde, rekli su krajem prošlog veka da se ona nikad više neće snimati i to obećanje su i ispunili.

Ipak, prvoj glumačkoj postavi ekipe nekako je bilo žao što nikad više neće biti čuvena porodica Benks da su se nedavno, jednog lepog popodneva okupili u Holivudu i uz druženje napravili zajedničku sliku.

Na slici jedino nedostaje preminuli Džejms Ejveri, koji je glumio ujaka Fila. Ejveri je umro 2013. godine od komplikacija nakon otvorene operacije srca.

Zajedničku fotografiju objavio je Alfonso Ribeiro, koji je glumio Vilovog nadmenog rođaka Karltona, a uz fotografiju je napisao:

„Uvek je lepo biti u porodici „Princa sa Bel Era“, dodavši kako bi voleo da je i Džejms Ejveri s njima.

Što se Vila Smita tiče, interesantno je da su svi, pa i on sam, bili ubeđeni nakon serije da će postati slavni reper, što je on i pokušao ali je ta karijera posle nekoliko godina prekinuta a ovaj glumac je postao jedan od najpopularnijih u Holivudu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar