U trendu

Selin Dion otkrila zašto se Džek nije spasao u Titaniku (video)

Prošle su 22 godine otkako je film „Titanik“ prikazan u bioskopima, a rasprave o tome da li se Džek mogao popeti na vrata i spasti ne jenjavaju.

O tome je tokom gostovanja u „Tonight Showu“ progovorila i pevačica Selin Dion, koja je otpevala naslovnu pesmu „My Heart Will Go On“.

„Je li mogao da preživi?“, pitao ju je Džimi Falon .

„Znaš da je to bilo jako davno? Nemoj me dovoditi u neugodan položaj. Što ako su nameravali da snime ‘Titanik 2’?“ našalila se pevačica.

Nakon što ju je Felon ipak malo pritisnuo, odgovorila je da se Džek nije popeo na vrata jer nije mogao.

„Ako pogledate malo bolje tu scenu, Rouz je mogla da bude mrtva ili toliko smrznuta da nije bila pri sebi. Osim toga, nije mu trebao poziv. Lik se nalazi u ledenom okeanu, možda je i on bio toliko smrznut da nije imao snage da se popne“, rekla je pevačica.

Ova scena je toliko često komentarisana da su i samog reditelja Džejmsa Kamerona više puta pitali za nju.

„Da je preživeo, kraj filma ne bi imao nikakvog smisla. U filmu se radi o smrti i razdvajanju, on je morao umreti. Mislim da je budalasto raspravljati o tome 20 godina kasnije“, rekao je Kameron u intervjuu za Veniti fer (Vanity Fair).

1 komentar
  1. Anonimni

    Nekom ce sigurno zvuciti detinjasto,ali zar su samo tragedije smislene,a u filmovima ih ima previse,mada se cesto koristi floskula kojom se istice idilicnost koje ima samo na filmu ,a svi izuzetnno rezirani filmovi nemaju srecan kraj. jer smisao vezuju za patnju a ne srecu sto gledano u konkretnom film nema toliki znacaj koji mu sam reziser pridaje.Da je ostao ziv Lik film bi pokazao ,kao sto meni i jeste poenta sudar dva dijametralno razlicita ZIVOTA cija je glavna spona osecajnost ,ali ne po sablonu da je siromasni lik uvek pozitivac ,vec kako jeste u filmu boem i princeza, sto je dovoljno za rasplet i smisao jaci od fizickog razdvajanja,jer su mladi ,snazni .Lik ,iako se zsaljubio ne bi se uklopio u svet uskogrudosti iz koga je Rouz i cije manire sigurno nosi,iako se zaljubila u umetnika bez stega i nadzora bilo cijeg.sto je veci smisao od smrti.i gubitka.Emotivni rastanci su takodje smisleni .ako cemo iz ugla gledatelja.

Napišite komentar