U trendu

„Slagalica strave 8“ na prvoj poziciji (video)

Na prvom mestu liste najgledanijih ove nedelje našao se film „Slagalica strave 8“ („Jigsaw“). Osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala pod nazivom „Džigsou“ donosi nam poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Tela počinju da se pojavljuju po gradu i svako od njih je suočeno sa jedinstveno ružnom smrću. Dok se istraga razvija, dokazi upućuju na jednog čoveka: Džona Kramera. Kako je to moguće? Čovek poznat kao Džigsou odavno je mrtav. Glavne uloge u filmu tumače Tobin Bel, Loa Vandervurt i Hana Anderson, dok režiju potpisuju braća Majkl i Peter Spierig. Ovaj film premijerno će biti prikazan 31. oktobra u domaćim bioskopima.

Novi film reditelja i scenariste Tajlera Perija „Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“ našao se posle prošlonedeljnog debija na prvoj poziciji na drugom mestu liste ove nedelje. Na trećem mestu liste našao se film „Geostorm“, koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. Na četvrtom mestu liste našao se film „Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“) u kom studentkinja jednog koledža mora iznova i iznova da proživljava dan svog ubistva, u petlji koja će se završiti tek kad otkrije pravi identitet svog ubice.

Na petom mestu liste ove nedelje našao se film „Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“) reditelja Denisa Vilneva (Denis Villeneuve). Na šestom mestu liste našao se drugi ovonedeljni debitant – film „Thank You for Your Service“. Grupa američkih vojnika koji se vraćaju iz Iraka bori se da se integriše ponovo u porodični i civilni život, dok žive sa sećanjima na rat koja prete da će ih uništiti dugo nakon što napuste bojno polje.

Na sedmom mestu liste našao se film „Najhrabriji“ („Only the Brave“) sa Džošom Brolinom (Josh Brolin) i Džefom Bridžisom (Jeff Bridges) u glavnim ulogama koji je počeo da se prikazuje i u domaćim bioskopima. Na osmom mestu liste našao se film „The Foreigner“ reditelja Martina Kembela (Martin Campbell) sa Džeki Čenom (Jackie Chan) i Pirsom Brosnanom (Pierce Brosnan) u glavnim ulogama.

Na devetom mestu liste našao se i poslednji debitant za ovu nedelju film „Predgrađe“ („Suburbicon“) reditelja Džordža Klunija (George Clooney). Glavne uloge u filmu tumače Oskar Ajsak (Oscar Isaac), Met Dejmon (Matt Damon), Džulijen Mur (Julianne Moore) i Džoš Brolin (Josh Brolin). Dobitnici nagrade Oskar, braća Koen i Džordž Kluni, donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godinu, u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela na oko mirnih i običnih suseda. To je mirna idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima. Savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodž je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari.

Horor triler Endija Mjusketija, zasnovan na istoimenom romanu Stivena Kinga „To“ („It“) nalazi se na 10. mestu najgledanijih filmova u Americi.

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (27-29) oktobra meseca:

„Slagalica strave: Zaostavština“ („Jigsaw“)
„Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“
„Geostorm“ („Geostorm“)
„Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“)
„Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“)
„Thank You for Your Service“
„Najhrabriji“ („Only the Brave“)
„The Foreigner“
„Predgrađe“ („Suburbicon“)
„To“ („It“)

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.