Slaj je ponovo Rambo

Rambo saga se nastavlja. Nakon što je udahnuo nov život svom najpopularnijem serijalu – „Roki“, i snimio film „Roki Balboa“ („Rocky Balboa“), Silvester Stalone (Sylvester Stallone) se okrenuo svojoj drugoj franšizi – „Rambo“.
Prvi film iz serijala „Rambo“, pod nazivom „Prva krv“ („First Blood“), izašao je 1982. godine; naredni film – „Rambo: prva krv II“ („Rambo: First Blood Part II“), debitovao je 1985, a „Rambo III“ („Rambo III“) 1988. Novi film izaći će tačno 20 godina nakon poslednjeg nastavka, pod jednostavnim nazivom „Rambo“ („Rambo“), ako je verovati poslednjim navodima, naredne godine. Radni naslovi filma menjali su se u toku snimanja – od „Džon Rambo“ do „Rambo IV: kraj mira“.
Ramba, koji sad živi povučenim životom u Bangkoku, povlače iz penzije da bi pomogao u pronalaženju misionara koji su nestali dok su donosili pomoć manjinama u susednom Mijanmaru (bivša Burma). Bivša „zelena beretka“ već dve decenije živi usamljeničkim životom, bez ikakvih iluzija o patriotizmu, religiji i veri u čovečanstvo.
U novom „Rambu“ Silvester Stalone se pojavljuje u četvorostrukoj ulozi – kao glumac, scenarista, režiser i producent. Četvrti film iz serijala Stalone je hteo da snimi pre poslednjeg „Rokija“, ali je pretprodukcija filma o italijanskom pastuvu išla mnogo brže.
„Rambo“ je uglavnom snimljen u Tajlandu, i to u severnim provincijama. Tajland je u poslednje vreme postao omiljena lokacija za snimanje filmova. Samo ove godine zakazano je snimanje preko 300 filmova u toj lepoj zemlji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.