U trendu

Slavna glumica iznela potresne detalje, deda je silovao kao dete

Jedna od najpoznatijih američkih glumica i manekenki otkrila je u svojim memoarima nepoznate detalje iz života, a poneki su i vrlo potresni.

Između ostalog, glumica je otkrila da su joj prilikom rekonstruktivnog zahvata doktori povećali grudi bez njenog znanja i pristanka.

Bilo je to 2001. godine, a Stoun se prisetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi. Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a hirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim, „boljim“ grudima.

Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a doktor je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova“, napisala je u novoj knjizi, čije odeljke prenosi časopis Tajms.

Šeron je takođe u svojoj knjizi „Lepo je živeti dvaput“, priznala i da ju je njen deda, kao i njenu sestru Keli u detinjstvu seksualno zlostavljao. On je umro kada je glumica imala 14 godina.

„Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Keli i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo“, napisala je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.