Slavna glumica otvorila dušu: U celibatu sam 15 godina

Zvezda ‘Terminatora’, 62-godišnja Linda Hamilton važila je oduvek za vrlo tajanstvenu javnu ličnost, i nije do sada otkrivala detalje iz svog života, te je sve prilično iznenadila njena izjava da skoro 15 godina apstinira od seksa.

U velikom intervjuu koji je dala za američke medije, filmska Sara Konor otkrila je da veoma uživa u samoći i da trenutno ne razmišlja o braku. Jedina opcija da se ponovo uda je, kako je priznala, da dođe do svog omiljenog umetnika, 42-godišnjeg slikara Keinda Vajlija.

– Volim svoje vreme kao niko kog ste ranije sreli. U celibatu sam najmanje 15 godina. Jednom kad to započneš, na to gledaš kao na nešto nevažno ili barem meni nije važno. Svakodnevno imam vrlo romantičan odnos sa svetom i ljudima koji me okružuju – ispričala je.

Glumica iza sebe ima dva braka. Prvi suprug bio joj je filmski glumac Brus Abot, s kojim je bila sedam godina. Nakon njega ljubav je pronašla s danas 65-godišnjim rediteljem Džejmsom Kameronom, od kojeg se razvela 1999. godine, nakon samo dve godine bračnog života.

– Kada sam se rastala sa njim, bila sam uništena godinama. Ali drago mi je da sam se oslobodila toga i nikada ne bih uložila opet toliko energije u nešto što ne funkcioniše – rekla je iskreno.

Iako je njena karijera usporena nakon što se preselila 2000. godine, sada je, posle 30 godina, vraća na filmsko platno u filmu koji ju je proslavio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.