Slavna manekenka pozirala potpuno naga u 55. godini (foto)

Polina Poriškova objavila je fotografiju na Instagramu koja je mnoge naterala na razmišljanje.

Bivši supermodel je podelila seksi, obnaženu fotografiju kako bi ukazala na pozitivan stav o ženskom telu.

– Kada sam bila u dvadesetim i tridesetim, što sam imala manje odeće, bila sam popularnija. U četrdesetim sam mogla da hodam praktično gola i dobila bih samo kaznu za narušavanje reda i mira – otkrila je na počeku slavna 55-godišnjakinja i dodala: „U pedesetim me zbog toga stavljaju na stub srama. ‘Obuci nešto, baba’. ‘Tražiš pažnju, a?’. ‘Malo smo očajni?’ ‘Patetična si'“, napisala je Polina.

Manekenka zatim postavlja pitanje zašto su seksipilnost i golotinja nešto što oduševljava ljude ako je žena mlada, a užasava ih u njenim zrelim godinama.

„Zbog muškaraca. Muškarci su biološki programirani da seju svoje seme, da sebe umeću u plodne zdele u kojima se ogleda njihova održivost kroz mladost. A šta onda to govori o ženama poput mene, koje imaju potrebnu da ih ocenjuju muški požudni pogledi? Govori o nesigurnosti. Jedina patetična stvar u tome je dopuštanje drugima da vam postavljaju prioritete“, napisala je slavna Čehinja pored fotografije koja je izazvala mnogo reakcija i među poznatim damama, a jedan komentar joj je ostavila i vršnjakinja Elizabet Harli, koja i sama neretko pozira oskudno odevena.

„Ti si jedna od najlepših žena koje su ikada hodale svetom, a to znam jer sam te proučavala do najsitnijih detalja. Zanosna si kao i uvek“, poručila joj je Harlijeva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.