U trendu

Slavna manekenka usijala internet fotografijama u mikrobikiniju (foto)

Manekenka Sofija Milošević ovog leta često je bila u Beogradu pre svega zbog posla, tačnije nove kolekcije koju sprema.

Sa partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem i sinom Aleksejem putuje često i u mesec dana promeni nekoliko destinacija, ali i ne krije da joj jako nedostaje život u Srbiji.

Moda je značajan deo njenog života, a u poslednje vreme posvetila se pre svega dizajnu i novim kolekcijama. Zato i ne čudi što je na svom Instagram nalogu podelila i fotografije u mikro bikiniju, koji je hit ovog leta.

„Sebe za pet godina vidim kao ostvarenu poslovnu ženu čiji je brend napredovao i napravio svetski uspeh. Do tada ćemo Luka i ja biti venčani, tako da se vidim u braku, sa porodicom, koja će do tada možda biti u proširenom sastavu, ko zna“, rekla je ona nedavno za „Blic“.

Kada je reč o biznisu kojim se ona bavi, smatra da sada svi žele da postanu kreatori i da to nije dobra poruka, ali da se trud i rad uvek isplate:

„Trudim se da uvek podržim mlade talentovane dizajnere i male biznise, ali čini mi se da se kod nas razvija trend gde svako sebe naziva “dizajnerom”, što obesmišljava trud talentovanih ljudi i baca u senku njihov rad. Ali, na kraju dana, mislim da publika i potrošači ipak prepoznaju kvalitet i da takvi, nazovi dizajneri i njihovi brendovi, imaju kratak rok trajanja“.

Inače, poslednja fotografija koju je objavila je sa Lukom Jovićem. Njih dvoje leže na dušecima u bazenu, u Madridu, a pored komentara da su prelep par, dobili su pohvale i pozadine. Iako je na fotografiji manekenka u tanga kupaćem, većinu komplimenata dobio je njen partner. „Luka ima bolju guzu od pola žena“, glasio je komentar, na koji je Sofija dala kratak i jasan odgovor: „Činjenica.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.