U trendu

Slavna pevačica proživljava teške dane, morala da odloži sve nastupe

Pevačica Selin Dion (53) prisiljena je da privremeno prekine svoj šou u Las Vegasu. Selin se poslednjih meseci pripremala za novi serijal nastupa u Resorts World-u, ali zbog zdravstvenih komplikacija moraće da otkaže nastupe u novembru, januaru i februaru.

Kako piše Variety, Selin trenutno trpi velike grčeve u mišićima koji joj otežavaju nastup. Zbog svega, zasad je početak nastupa zakazan za 9. mart 2022. godine. Pevačica je navodno slomljena zbog stopiranja probi i koncerata, pa joj je žao što će razočarati fanove koji su početak nastupa jedva dočekali.

„Slomljeno mi je srce zbog toga, moj tim i ja radimo na ovome poslednjih osam meseci, a to što ne mogu da počnem ovog novembra me rastužuje i ostavlja bez reči. Moji partneri u Resorts World Las Vegasu i AEG-u radili su danonoćno kako bi pripremili ovo potpuno novo vrhunsko pozorište, i predivno je. Osećam se toliko loše, kao da sam ih izneverila, a posebno mi je žao što sam razočarala sve obožavaoce koji su planirali da dođu u Las Vegas. Sada se moram usredsrediti na zdravlje. Želim da prebrodim ovo što pre mogu“, stoji u pismenoj izjavi Dionove.

Takođe piše i da će sve ulaznice biti refundirane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar