Slavni glumac ne želi da upozna ćerku, a devojčica je ista tata (foto)

Slavni glumac Oven Vilson ima troje dece s tri različite žene, a nedavno je naišao na javnu osudu obožavalaca kada se saznalo da za najmlađu ćerkicu plaća alimentaciju od neverovatnih 25 hiljada dolara, a da devojčicu nije želeo ni da upozna.

Ćerku Lajlu Aranju glumac je dobio sa bivšom devojkom Varunie Vongsvirates, s kojom je čak pet godina bio u turbulentnoj vezi, ali je par raskinuo pri rođenja devojčice. DNK test je potvrdio da je dete njegovo, ali to ga nije nateralo Vilsona da se odluči da upoznat Lilu.

Štaviše, nakon njenog rođenja dogovorili su se da će Vilson mesečno uplaćivati spomenuti iznos, a uz to je platio i oko 70.000 dolara kako bi pokrio troškove porođaja i advokata, prenose strani mediji.

„Lajli je potreban otac. Ironično je kako Oven stalno dobija te očinske uloge, i sad ponovno igra oca u novom filmu, a nikada nije ni upoznao svoju ćerku“, izjavila je Varunie aludirajući na film ‘Čudo’, u kojem njen bivši partner glumi.

Osim najmlađe ćerke, Oven ima i dvojicu sinova, osmogodišnjeg Roberta Forda i petogodišnjeg Fina.

Međutim, nikome nije promaklo da upravo devojčica veoma liči na oca, što potvrđuju i fotografije koje njena mama objavljuje na društvenim mrežama.

Napišite komentar