U trendu

Slavni glumac otkrio: Roditelji su mi kupili Juga, mrzeo sam ga (foto)

Dejvid Borijanaz, zvezda hit serija „Bafi“ i „Bouns“ boravio je nedavno u Beogradu tokom snimanja treće sezone serije „SEAL Team“.

View this post on Instagram

Coming for ya Oct2 @sealteamcbs

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

Poznati glumac u Srbiji je proveo nešto više od dve nedelje, a po fotografijama koje je obljavljivao na Instagramu moglo bi se zaključiti da je uživao u snimanju i otkrivanju države koju nikad pre nije posetio.

– Iako sa majčine strane imam češke i slovačke korijene, a sa očeve italijanske, ovo je prvi put da sam došao na ove prostore – otkrio je 50-godišnji glumac za hrvatsko izdanje Glorije i dodao da bi želeo da poseti i Hrvatsku.

Tokom dve nedelje snimanja na visokim temperaturama, Dejvid je uživao u čarima Beograda, a posebno ga je oduševio jugo, koji je ujedno bio i njegov prvi automobil.

– Kad sam ga ugledao na putu, nisam mogao da verujem. Pa, to je moj prvi auto. Roditelji su mi ga kupili dok sam išao u srednju školu. Bio je užasan, protestvovao sam jer su mi baš njega kupili, ali mama je rekla da je dovoljno dobar da me doveze do škole, a ako ga ne želim mogu da idem autobusom. Najveća ironija je u tome što ga je, godinama kasnije, moj otac prodao bez problema. Čak mu je kupac rekao da je to najbolja vrednost za nova – dodao je glumac.

Borijanaz je u braku s bivšom Plejbojevom zečicom Džejmi Bergman sa kojom ima dvoje dece, sina Džejdena (17) i ćerku Bardo (9), a glumac je otkrio da mu nije važno ako deca ne krenu njegovim stopama.

– Ne želim da ih opterećujem da krenu mojim stopama, želim da rade u životu ono što oni zaista žele. Na primer, čini mi se da će sin biti odličan poslovni čovek, svakome može svašta da proda. Ćerka je pak zaljubljena u konje i jahanje – zaključio je.

Napišite komentar