U trendu

Slavni glumac u 70. godini ponovo čeka dete sa 34 godine mlađom suprugom

Samo devet meseci nakon što je na svet stigao njihov sin, Ričard Gir i njegova 34 godine mlađa supruga Alehandra ponovo imaju razloga za slavlje.

Kako prenose inostrani mediji, slavni 70-godišnji glumac i ćerka nekadašnjeg potpredsednika madridskog Reala, očekuju drugo dete.

U februaru ove godne Alehandra je na svet donela sina, a za nekoliko meseci porodica će biti bogatija za još jednog člana.

Zvezda ‘Zgodne žene’ iz prethodnog braka ima 19-godišnjeg sina Homera Džejmsa, a Alehandra je majka šestogodišnjeg Alebrta iz braka sa Govindom Friedlandom.

Par je počeo da se zabavlja 2014. godine, a sudbonosno da izrekli su u aprilu 2018. na Ričardovom ranču u okolini Njujorka.

„Osećam se kao u pravoj bajci. Bez sumnje se osećam kao najsrećnija žena na svetu“, izjavila je svojevremeno Alehandra,a ni slavni glumac nije štedeo na rečima da opiše svoja osećanja.

„Ja sam najsrećniji čovek u svemiru. Kako i ne bih bio kad sam oženjen predivnom ženom koja je pametna, nežna, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti i koja je sjajna kuvarica.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.