U trendu

Slavni glumac u 70. postaje otac: „Presrećni smo“ (foto)

Holivudski glumac Ričard Gir će nešto malo pre svog 70. rođendana sa novom suprugom  Alehandrom Silvom (35) dobiti dete.

Slavni glumac i španska novinarka, inače ćerka nekadašnjeg potresednika fudbalskog kluba Real Madrida Ignjacija Silve, venčali su se nakon četiri godine zabavljanja na ceremoniji u Španiji, pre nekoliko meseci. Zatim su napravili i veliku zabavu i u Njujorku.

I Ričard i Alehandra imaju decu iz prethodnih brakova. Ona je upoznala Gira tokom razvoda od Govinda Frajdlenda, sina bogataša Roberta Frajlenda, s kojim sina.

“Bila sam pogubljena u tom periodu kada smo se upoznali. Ali ubrzo je to naše poznanstvo dalo smisao mom životu. Kao da mi je pokazao pravi put”, izjavila je Silva u jednom intervjuu.

Sada je Alehandra objavila i prvu fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički stomačić.

“Mnogo sam srećna”, napisala je uz objavljenu fotografiju, na kojoj je odevena u usku crnu haljinu, a brojni obožavaoci su još jednom iskoristili priliku da joj čestitaju na najlepšem događaju u životu.

4 komentara
 1. KRITIČKI SAVET

  Ti Bambi lupetaš kao i obično. Ustvari, možda si u prenesenom značenju mislio na sebe, odnosno kada ti budeš imao 70 godina, da znaš da ćeš biti truba, – očigledno je da nemože tvoja svest, mentalitet a verovatno i kulturno nasledje, da shvate da je Ričard Gir uvek imao vanserijske kvalitete, bilo šta da je u pitanju, da je bio svestan toga, da je bio zadovoljan sa sobom, te da je stalno radio na sebi i vodio računa o svom zdravlju (što sve ti i onaj „Realno“ očigledno niste, zbog vaših očiglednih i urodjenih a verovatno i stečenih kompleksa, – ako vam je za utehu, – niste jedini, – pune su kafane i ulice takvih u Srbiji a i na Balkanu).

 2. bambi

  Da li se zna ko je otac?

 3. KRITIČKI SAVET

  E moj „Realno“, – ti kao i poprilično veliki broj Srba (sa poseljačenim mentalnim nasledjem, a i svi ostali na Balkanu, sve je to ista škola),- imaš verovanje da su ljudi preko 50-60 godina starci, – te da su u svemu otpisani. Ustvari u pravu si, – ali samo za onu armiju njih koji ne izlaze iz kafana, koji ne vodi računa niti o bilo čemu, (haj-hoj lakoćemo, – u kafani punoj dima sedim pijem sdrugovima. – sve je to skoro opšti kulturni obrazac), rade različite gluposti u životu, što je uglavnom posledica kompleksa niže vrednosti i nezadovoljstva sobom. Svako, ko ima iole solidne nasledne osobine, ko ne juri u mladosti profuknjače, ko sačuva zdravlje i umereno živi, može praviti decu i posle 80 -sete. Nažalost, takvih je u Srbiji a i na Balganu ekstremno malo.

 4. Realno

  Čestitam,ponosnom dedi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike