Slavni muzičar otkrio najmračnije tajne Holivuda i poručio: Znam ko je ubio Kenedija (foto)

Slavni muzički producent Kvinsi Džons dao je portalu Vulture intervju u kom je otkrio neke neverovatne činjenice iz svoje, ali i prošlosti nekih od najznačajnijih ličnosti iz sveta muzike, filma i politike u proteklom veku.

Kvinsi, koji je poznat i po svom bogatom ljubavnom životu, otkrio je da zna ko je ubio Džona Kenedija i da poznati mafijaš iz Čikaga Sam Giansana stoji iza atentata.

– Postojala je veza između Sinatre i Mafije i Kenedija. Džo Kenedi je bio loš čovek, došao je kod Frenka kako bi ga naterao da sa Giansanom priča o prikupljanju glasova – objasnio je producent i dodao da ne sme više ništa da kaže o tome javno.

Mnogo prašine je podiglo i njegovo otkriće da je bio u vezi sa Ivankom Tramp, koja je od njega mlađa skoro 50 godina.

– Zabavljao sam se sa Ivankom, znate – i rekao da su bili zajedno 2006. godine, kada je on imao 72, a ona samo 24 godine.

– Kreator Tomi Hilfiger je radio sa mojom ćerkom Kadidom i rekao mi: ‘Ivanka želi da večera sa tobom’. Rekao sam da nema problema. Ona je dobro izgledala. Imala je najlepše noge koje sam ikada videp. Doduše, pogrešnog oca – objasnio je Džons i dodao još detalja o Donaldu Trampu: – Družio sam se sa njim. On je ludi kre**n. Mentalno ograničen – megalomanijak, narcisoidna osoba. Ne mogu da ga podnesem. –

https://www.instagram.com/p/Be7x__SBqdL/?tagged=quincyjones

Ovaj razgovor sa slavnim producentom nastao je nakon kontroverznog intervjua koji je dao za Njujork magazin, u kom je govorio između ostalog i o problemima Majkla Džeksona i Bitlsima, ali i ljubavnim vezama među slavnim glumcima.

Džons je dugo sarađivao sa Kraljem popa i producirao je i njegov album Triler, ali za Džeksona kaže da je pohlepan.

– Mrzim što ovo iznosim javno, ali Majkl je krao mnogo toga. Mnogo pesama, State of Independence od Done Samer i Billie Jean. Note ne lažu. Bio je pravi makijavelista – rekao je Kvinsi o Džeksonu. Za Bitlse takođe nije imao pohvalne reči i nazvao ih je ‘najgorim muzičarima u istoriji’.

– Najgori su muzičari na svetu. Nisu imali pojima da sviraju. Pol je najgori basista kog sam ikad čuo. A Ringo? O njemu ne mogu ni da pričam. Loš.-

Tokom snimanja numere We are the world, koju je producirao, Džonsu je velike probleme stvarala Sindi Loper. Otkrio je da je njen menadžer zahtevao da se pesma promeni, a on joj je poručio da može da polupi stvari i napusti snimanje.

– Svaki pokušaj snimanja je upropastila jer joj je ogrlica ili narukvica stalno udarala u mikrofon. I samo sam sa njom imao problem – ispričao je producent koji je na tom projektu sarađivao sa najvećim imenima rok i pop muzike osamdesetih.

Na kraju se osvrnuo i na ljubavni život svog prijatelja, holivudske legende Marlona Branda, za kog je rekao da je spavao sa svima, a imao je i afere sa komičarem Ričardom Prajorom, piscem Džejsmom Boldvinom i ikonom soul muzike, Marvinom Gejom.

Kvinsi Džons je otkrio i da od današnjih izvođača sluša Bruno Marsa, Kendrik Lamara i Sem Smita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.