Slavni voditelj još 2018. godine pogodio šta će se dogoditi s Megan Markl

Britanski voditelj s američkom adresom, Džon Oliver, poznat po emisiji Last Week Tonight with John Oliver u kojoj nudi nedeljni pregled aktuelnih društveno-političkih događanja, još 2018. je predvideo šta bi moglo da se dogodi kada se Megan Markl uda za princa Harija.

Društvenim mrežama širi se snimak njegovog gostovanja u emisiji kolege Stivena Kolbera, u kojoj ga je voditelj pitao da li je, kao Britanac, uzbuđen zbog nadolazećeg kraljevskog venčanja. A ono što je Oliver odgovorio pomalo je neverovatno s današnjeg gledišta.

Najpre je rekao da ne bi uopće krivio Megan ako bi od braka u zadnjem trenutku ipak odustala.

Nije vam potrebno ništa više od pilot epizode serije ‘Kruna’, dodao je, da shvatite da se udaje u porodicu koja bi mogla da joj napravi ozbiljne emotivne komplikacije.

Kad je Kolber pokušao da mu odgovori rečima da mu se sadašnji članovi kraljevske porodice čine sasvim okej, Oliver je nastupio još oštrije.

“Reč je o emotivno nezreloj grupi duboko problematičnih ljudi koji rade vrlo smešan pseudo-posao. U to se udaje, pa se nadam da će joj se to dopasti. Biće joj čudno. Nikako, kao građanin, ne bih poželio da se oženim u kraljevsku porodicu. Naročito nakon svega što sam sad rekao”, s osmehom je zaključio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.