U trendu

Šok izdanje bivše devojke Miloša Bikovića: Na crvenom tepihu u Kanu pokazala baš sve (foto)

U Kanu smo dosada viđali provokativne haljine svih vrsta, ona u kojoj se sinoć pojavila ruska manekenka svakako spada u red najizazovnijih, a treba imati na umu da se upravo na crvenom tepihu prestižnog Festivala pomerala granica modne provokativnosti. U takvom više nego smelom izdanju juče se svetu predstavila i ruska manekenka i glumica Saša Lus.

Em joj je haljina bila providna, em nije nosila grudnjak, što je dodatno stavila do znanja svetskoj javnosti kada je skinula beli blejzer koji je obukla, eto tako, da makar na tren zamaskira svu izazovnost njene odevne kombinacije.

Priča se i priča danas o njenoj goloj haljini iz Kana.

Lepa 29-godišnja Ruskinja dobro je poznata ovdašnjoj javnosti jer je tokom 2015. i 2016. bila u vezi sa našim glumcem Milošem Bikovićem. Brzo je zbog te romanse dobila epitet „najlepše“ srpske snaje. Njihova veza pratila se u stopu, a pomno je bila ispraćena i njihova zajednička naslovna strana za rusko izdanje „Voga“.

Ubrzo nakon što su raskinuli, Saša je uslikana u društvu nepoznatog muškarca dok je Biković o njihovom raskidu rekao sledeće: „Saša i ja nismo zajedno već neko vreme… Nismo osećali potrebu da obaveštavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa, ali osećam dužnost, sada kao njen prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.