Šokantno: „Dao sam 3,7 miliona za „seks“ sa Megan Foks i Kendis Svonpul!“

Biznismen Ju Martin Ksu ( Yu ‘Martin’ Xu) u javnosti je izneo šokantne tvrdnje, nakon što je protiv jedne agencije podneo tužbu pošto je, kako je rekao, previše platio za „seksualne usluge“ žena „sa vrha“, ili ti „A liste“!

Kako je rekao, platio je 3,7 miliona dolara agenciji „Royal Court Escorts“ u Sidneju, a sve u nameri da upozna Megan Foks, Kendis Svonpul i Anđelu Jong Ving, poznatiju pod imenom Angelababy, prenose mediji u regionu.

Gospodin Ksu rekao je da ga je agencija prevarila, te da se nikada nije upoznao sa pomenutim ženama, zbog čega je sa njima odlučio i prvo da se obračuna.

Ksu je rekao kako mu je agent tvrdio da će mu obezbediti internacionalnu pratnju koja će mu pružiti seksualne usluge,te da se kompanija složila da će sastanak organizovati bilo gde u svetu, ukoliko plati 3,7 miliona dolara, kao i putne, i troškove smeštaja.

Sve ovo navodi se u dokumentaciji koja je dostavljena Vrhovnom sudu u Novom Južnom Velsu u Australiji.

2 komentara
  1. bambi

    Ja im ne bih dao ni crvlju sljivu. Pitate me zasto? Pa odgovor je jako jednostavan. Za novce koje bih im dao, mogao bih da kupim puno hrane a osim toga kupio bih i zito i nahranio golubove jer je sada jako hladno napolju a oni su gladni.

  2. sasa

    sad su mu one krive sto ga je neko prevario.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike