Srbi su ovu lepoticu obožavali: Bila je seks bomba, danas je neprepoznatljiva (foto)

Jedna od najpopularnijih serija u Srbiji s kraja devedesetih godina bila je Nikita,a glavna glumica Peta Vilson, seks bomba za kojom su uzdisali mnogi muškarci.

Serija je snimljena po istoimenom filmu režisera Lika Besona iz 1990. godine, a kroz pet sezona i i pratila je tajne avanture dva glavna lika – prelepu i opasnu ubicu Nikitu i njenog trenera Majkl koji rade u strogoj tajnoj organizaciji Odsek 1.

Fatalnu Nikitu tumačila je australijska glumica Peta Vilson, a ova uloga donela joj je planetarni uspeh i slavu.

Svet je osvojila izvajanom figurom, ali i specifičnom lepotom, platinastom kosom i ledeno plavim očima, ali joj sve ovo ipak nije pomoglo da se upiše na holivudsku A listu.

Početkom 2000-ih snimila je mnoge filmove od kojih nijedan nije postigao neki veliki uspeh, a onda je 2015. godine definitivno odustala od glume.

https://www.instagram.com/p/BlyvQazg1h9/

Trenutno se aktivno bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša. Tek ponekad snimi poneki dokumentarac ili se pojavi u televizijskim emisijama, a vrlo je posvećena i odgajanju svog sina Marloua, koga je dobila u braku sa scenaristom Demijenom Harisom.

Danas je ova 48-godišnja dama, koja je nekada lomila srca zavodnicima poput Rasela Kroa i Mika Džegera, skoro neprepoznatljiva – nabacila je nekoliko kilograma, ali i odustala od imidža fatalne žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.