U trendu

Srpkinje su ga obožavale: Kako danas izgleda čuveni Osvaldo Rios (foto)

Latinoamerička sapunica „Kasandra“ obeležila je devedesete godine u Srbiji. Bila je toliko popularna da se publika previše poistovetila sa likovima. I dalje se prepričavaju peticije koje su pisane kada je glavna junakinja nepravedno završila u zatvoru. Pored Kasandre, odnosno lepe Koraime Teres, zvezda serije bio je i njen emotivni partner Osvlado Rios.

Koraima Tores, koja je tumačila lik Kasandre i ulogom i lepotom očarala publiku, i danas, u 48. godini, izgleda odlično iako su od snimanja ove slavne sapunice prošle skoro tri decenije.

Međutim, iznenađenje je da njen partner iz serije, srcelomac Ignjasio kojeg je tumačio Osvaldo Rios, danas ne liči preterano na onog zavodnika za kojim su ludele sve žene sa Balkana.

Jednim delom zbog botoksa na pogrešnim mestima, drugim delom zbog „dorađene“ vilice. Portorikanca bi danas neki teško prepoznali jer se ozbiljno promenio. Ipak neće biti tačna ona čuvena fraza da muškarci „stare kao vino“. Barem ne svi.

Tri puta je izgovarao sudbonosno „da“, ima tri sina, a od 2015. godine je u vezi s koleginicom Ivelin Giro. U oktobru je napunio 61. godinu.

Doduše, Osvaldo je u odličnoj formi jer i dan danas aktivno vežba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar