Šta će reći Tramp? Ovo je novi dečko njegove ćerke (foto)

U najvećoj tajnosti, najmlađa ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani Tramp, započela je novu ljubavnu vezu.

Kao što se i očekivalo i ovog puta je „odabrala“ bogatog naslednika. Reč je o Majklu Bulosu, koji je odrastao u Lagosu, Nigeriji, a njegova porodica je vlasnik konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, a sve to im donosi neslućene zarade.

Izvor blizak Tifani Tramp otkrio je kako se s Majklom Bulosom, koji poslednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanske korene, upoznala na Mikonosu ovoga leta. Da veza postaje ozbiljna govori i to da je studentkinja prava, koja je ovog proleća raskinula s Rosom Mekanikom, čak svog novog dečka dovela u Mar-a-Lago da sa celom porodicom Tramp proslavi američki Dan zahvalnosti.

„Tifani je srećna jer je uspela da sačuva vezu od javnosti. Već ga je upoznala sa porodicom na Dan zahvalnosti i svima se dopao jer je reč o izuzetno inteligentnom mladiću iz odlične porodice“, otkrio je neimenovani izvor.

Sam Majkl Bulos završio je elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares je glumac i reper poznatiji pod imenom Farastafari. Zanimljivo je da je i Tramp prihvatio novog dečka najmlađe ćerke, te mu očigledno ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja.

View this post on Instagram

🌸🌷🌼

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

(tportal.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.