U trendu

Sve ljubavi Irine Šajk: Volela je Ronalda ali i 50 godina starijeg Blatera? (foto)

Tračevi koji su poslednjih meseci kružili Holivudom pokazali su se istinitim i četvorogodišnja veza Bredli Kupera i Irine Šajk završena je,

Lepa 33-godišnja Ruskinja baš i nema sreće u ljubavi. Manekenka je pre slavnog glumca uživala u ljubavi sa Kristijanom Ronaldom, a mnogo se pisalo i o navodnoj romansi sa 50 godina starijim Sepom Blaterom.

Iako nije skandalozna, veze Irine Šajk uvek su pod lupom javnosti, pogotovo od ljubavi sa Ronaldom.

Prvi poznati momak supermodela bio bubnjar Linkin Parka Rob Bourdon, sa kojim je vezu počela 2007. godine i trajala je dve godine.

Nakon Bourdona usledile su glasine da je Ruskinja ušla u vezu s 50 godina starijim Sepom Blaterom, nekadašnjim predsednikom FIFA-e. Tračevi o njihovoj navodnoj romansi počeli su kada je postalo očigledno da je ona nova izabranica Kristijana Ronalda. Španski mediji tu temu nisu puštali na miru mesecima, a Irina je sve vreme demantovala bilo kakvu vezu s 83-godišnjakom.

Veza s Ronaldom činila se stabilnom, ali je pukla 2015. godine. Fudbaler je Irinu izbrisao iz života, a ona je ubrzo pronašla utehu. Iste godine počelo je da se šuška da je u vezi sa glumcem Dvejnom Džonsonom, ali to nikada nije potvrđeno.

Potvrdila je, ipak, da je u vezi s jednim od najpoželjnijih muškaraca na svetu, Bradlijem Cuperom. Nije krila sreću i činilo se da će ljubav ovog puta zaista potrajati.

„Moj idealan muškarac je onaj koji je veran. Mora da bude iskren i pravi gospodin koji zna da se ponaša prema ženi. Ne verujem u one muškarce koji nas čine nesrećnim jer su to dečaci, a ne pravi muškarci. Iako sam mislila da sam pronašla svog idealnog muškarca, ispalo je potpuno drukčije. Kada žena uz sebe ima pogrešnog muškarca, oseća se ružnom, a ja sam se osećala ružnom i nesigurnom. Dvoje ljudi u vezi trebalo bi da dele iste vrednosti i životne poglede i da veruju u monogamiju“, rekla je na početku veze s Kuperom.

Nekadašnji par ima i dvogodišnju čerkicu Sijenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar