U trendu

Sve pršti od seksipila: Anđelina Džoli pozirala potpuno naga (foto)

Anđelina Džoli posle nekoliko godina medijske izolacije, ponovo se redovno pojavljuje na crvenim tepisima i daje intervjue, a ovog puta publiku je obradovala erotičnim editorijalom koji je uradila za novo izdanje magazina “Harper’s Bazaar”.

Glumica krasi naslovnu stranu decembarskog broja ovog časopisa, a u intervjuu koji je dala, otkrila je da se i dalje nosi sa posledicama razvoda od Bred Pita. Takođe je sebe opisala kao nemirnu i divlju u srcu, a osvrnula se i na činjenicu da najviše uživa u različitosti.

“Etiketiranje ljudi i njihovo stavljanje u određene kategorije nije sloboda. Različitost je ono što najviše cenim, u svojoj porodici i kod drugih. Ne želim da živim u svetu u kome su svi isti, i mislim da to važi za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude kakve nikada nisam srela i da naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti razlike, a ne da se delimo ili bojimo drugih”, objasnila je 44-godišnja glumica.

Istakla je i da je u proteklom periodu “prošla kroz mnogo toga”, kao i da nosi “vidljive i nevidljive ožiljke” na i u sebi.

“Teže mi je da se nosim s onim nevidljivim. Život nosi puno promena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osećam da mi se krv vraća u telo”, zaključila je Anđelina .

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.