U trendu

Sve pršti od seksipila: Anđelina Džoli pozirala potpuno naga (foto)

Anđelina Džoli posle nekoliko godina medijske izolacije, ponovo se redovno pojavljuje na crvenim tepisima i daje intervjue, a ovog puta publiku je obradovala erotičnim editorijalom koji je uradila za novo izdanje magazina “Harper’s Bazaar”.

Glumica krasi naslovnu stranu decembarskog broja ovog časopisa, a u intervjuu koji je dala, otkrila je da se i dalje nosi sa posledicama razvoda od Bred Pita. Takođe je sebe opisala kao nemirnu i divlju u srcu, a osvrnula se i na činjenicu da najviše uživa u različitosti.

“Etiketiranje ljudi i njihovo stavljanje u određene kategorije nije sloboda. Različitost je ono što najviše cenim, u svojoj porodici i kod drugih. Ne želim da živim u svetu u kome su svi isti, i mislim da to važi za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude kakve nikada nisam srela i da naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti razlike, a ne da se delimo ili bojimo drugih”, objasnila je 44-godišnja glumica.

Istakla je i da je u proteklom periodu “prošla kroz mnogo toga”, kao i da nosi “vidljive i nevidljive ožiljke” na i u sebi.

“Teže mi je da se nosim s onim nevidljivim. Život nosi puno promena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osećam da mi se krv vraća u telo”, zaključila je Anđelina .

6 komentara
 1. Anonimni

  Neka se ugleda na Severinu pa čak i fak mi Suzanu Mančić ako želi obnavljanje popularnosti…

 2. ANDREJ

  Andzelina Zoli,nije zena sa ove planete.Njena bozanska lepota,prozeta ogromnom inteligencijom uma,bukvalno unosi nemir u duse muskaraca. Pred njenom lepotom,koja je u ovom nasem svetu,do sada nevidjena.,staje dah,staje um.Ona je neostvareni san svakog racionalnog pripadnika muskog pola.Njene usne,njene oci…prate me u mojim kosmarnim snovima,kada sanjam da sam svojom rukom,dodirnuo njeno anjeosko lice…

 3. Ducic

  Nju treba da kara Cetnik Jovo sa Pala.

 4. Anonimni

  Kao i svaka starleta, kad opadne polularnost …

  1. Anonimni

   Nije ona starleta. Ona je drolja.

   1. Sale

    Gdje je razlika?

Napišite komentar