U trendu

Sve žene Toma Kruza dele jedan bizaran detalj (foto)

Nekad najveći filmski superstar na svetu danas je uglavnom poznat kao čudak koji je svoju veru stavio ispred braka, ljubavi, pa čak i sopstvene dece.

Ipak, i od čudnijeg postoji čudnije – osim što mora biti predana sajentološkoj crkvi, žena Toma Kruza mora da ima i određen broj godina. Do tog zaključka došlo se na osnovu glumčeva tri propala braka – svaki od njih raspao se kad bi njegova supruga napunila 33 godine.

Tomova prva supruga bila je glumica Mimi Rodžers, a venčali su se 1987., kad je imala 31 godinu. Dve godine kasnije su se razveli. S Nikol Kidman venčao se 1990., kad su joj bile 23 godine, a razveli su se dva meseca nakon desete godišnjice braka, kad je glumica imala 33. Njegova treća supruga Keti Holms je 2012., nakon pet godina braka, podnela zahtjev za razvod, baš kad je i ona imala 33 godine.

I dok tri supruge s 33 godine mogu biti slučajnost, ta brojka zaista ima posebno značenje u Tomovoj sekti koja se naziva religijom. Kako prenose američki mediji, organizacija je osnovana u Feniksu u Arizoni koji leži na 33. meridijanu, a brojka sajentolozima predstavlja i “najvećeg učitelja”.

Iako nikad nisu otvoreno pričale o tome, navodno zbog prijetnji crkve, sve tri supruge od Kruza su pobegle upravo zbog njegovih čudnih uverenja. Zbog tih istih uverenja već godinama nije video svoju biološku ćerku Suri koju je majka kao trogodišnjakinju odvojila od crkve. Time je postala “odbačenica” i Kruz s njom više ne sme da ima kontakt. Iz istog razloga njegova deca Konor i Izabela, koje je usvojio s Nikol Kidman, već petnaest godina ne razgovaraju sa svojom majkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.