Svi muškarci su uzdisali za njom, danas je niko ne prepoznaje zbog viška kilograma (foto)

Bivša zvezda serije „Čuvari plaže“ Jasmin Blit snimljena je nasmejana u šetnji sa psom u Los Anđelesu, ali mnogi nikada ne bi prepoznali nekadašnji seks simbol.

Glumica se proslavila zahvaljujući ulozi Kerolajn Holden u hit seriji 90-ih, ali se godinama ne pojavljuje u javnosti.

Nakon borbe sa zloupotrebom supstanci, Jasmin se povukla iz javnog života i retko je viđena u poslednjih 17 godina. Ipak, danas ova 51-godišnjakinja deluje srećno i zadovoljno što se vidi i na fotografijama koje su nedavno nastale, piše The Sun.

Jasmin je postala zvezda nakon što je gostovanje u četvrtoj sezoni serije pretvorila u tri sezone u seriji. Snimila je 72 epizode ukupno tokom pet godina, a pojavila se i u nekoliko spin-off filmova i TV serija.

Pojavljivanje u tad popularnoj seriji pomoglo joj je da započne karijeru modela, a lansirala je i sopstvenu liniju kupaćih kostima. I dok je nastavila da glumi u serijama kao što su „Neš Bridžis“ i „Titans“, njeno ponašanje iza scene naštetilo joj je karijeri.

Tada su počeli problemi zbog korišćenja droge, a studija i reditelji stavili su je na crne liste jer se smatralo da je previše izazovno raditi s njom. Na kraju se prijavila u kliniku za rehabilitaciju Promises sa sedištem u Malibuu kako bi pobedila zavisnost od kokaina.

Međutim, ubrzo nakon što je napustila kliniku, opet je počela da koristi narkotike, i 2001. godine je uhapšena nakon što je joj je policija pronašla kokain posle automobilske nesreće.

Jasmin, koja nije glumila od 2003. godine, priznala je krivicu na sudu i nagodila se na dve godine uslovne kazne i 100 sati društveno korisnog rada. Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Serita za kojeg se udala 2002. Par sada svoje vreme provodi između Los Anđelesa i Skotsdejla u Arizoni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.