U trendu

Toliko liči da Megan Markl, da je sada i glumi na filmu (foto, video)

Američka glumica Tifani Smit toliko liči na vojvotkinju Megan Markl, da su joj prijatelji govorili da su gledali seriju „Suits“, u kojoj je glumila vojvotkinja od Saseksa, kada bi im Smitova nedostajala. Obe naime imaju tamno smeđe oči i veliki, prirodan osmeh.

Sličnost ove 37-godišnjakinje sa godinu starijom Megan su zapazili i producenti filma „Harry and Meghan: Becoming royal“ i pozvali je da na filmsko platno prenese modernu bajku o ljubavi princa Harija i Megan Markl.

Tifani priznaje da su joj i ranije, pre ove uloge, mnogi govorili da neodoljivo liči na Mehan. Ipak, ona na to u početku nije obraćala pažnju.

– Trčala sam maraton u Londonu gde sam živela neko vreme i ljudi su prilazili da se slikaju sa mnom i to ispred palate u kojoj su tada boravili Megan i Hari. U to vreme, ja to nisam znala – priznala je Tifani.

Za ulogu vojvotkinje Megan, Tifani je pokušala da što više ‘skine’ njene pokrete, kako bi je što verodostojnije prikazala. U trenutku kada je obukla prelepu vjenčanicu kako bi odglumila scenu venčanja Megan i Harija, učinilo joj se da zaista liči na Megan.

– Nije to bila njena orginalna venčanica, ali kada sam je obukla i stavila tijaru, svi su utihnuli. I sama sam ostala zatečena kada sam se pogledala u ogledalo – priznala je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.