Tragična sudbina slavnog glumca: Ostao je bez cele porodice, a sada mu izboli ćerku

Kelsi Gramer svet je osvojio ulogom psihijatra Frejžera Krejna u serijama „Kafić Uzdravlje“ i „Frejžer, ali iako je uvik zasmejavao gledaoce, život su mu obeležile brojne tragedije.

Ćerka glumca Kelsija Gramera (65), glumicu Spenser Gramer (36), izboli su u petak u jednom restoranu u Ist Vilidžu, na Menhetnu, prenosi Njujork Post. Ona i njen prijatelj Žan Mišel Miler sukobili su se s pijanim muškarcem koji je nožem nasrnuo na njih.

Sve je počelo oko 23:30 sati kada je vidno alkoholisani muškarac došao u restoran i hteo da zauzme mesto, ali ga je osoblje odbilo jer je restoran bio pred zatvaranjem. Počeo je da se svađa sa konobarima i nekoliko gostiju, uključujući Spenser i Žana Filipa, koji su pokušali da pomognu.

– Svi su iskočili sa svojih mesta. Bilo je možda petnaestak ljudi. Svi su ih pokušali da ih razdvoje. Izgledalo je kao velika svađa – rekao je izvor za strane medije.

U celom tom haosu, muškarac je izbo Spenser po desnoj nadlaktici, a Mulera po leđima. Oboje su odvedeni u bolnicu zbog povreda, javili su iz policije za strane medije. Kada je policija stigla u restoran, muškarac je pobegao. Prema rečima svjedoka, bio je ćelav i nosio je belu majicu

– Definitivno je bio previše pijan. Povredio je ljude koji nemaju nikakve veze s njim. Vratio sam se iz drugog grada jer sam bio u karantinu, a onda me dočeka tako nešto – ispričao je jedan od svedoka.

Ovo nije prvi puta da se ovakve stvari događaju u porodici Gramer koju prati nesreća do nesreće.

Njen otac Kelsi Gramer, zvezda komedije ‘Frejžer’, objavio je u avgustu 2010. da sa suprugom Kejti Volš čekaju dete, i to samo mesec dana nakon što je Gramerova treća supruga zatražila razvod. Međutim, Kejti je pobacila, a njegova bivša supruga Kamila nije krila da je 13-godišnji brak iznenada odlučio okonča Kelsi i da se oseća poniženo što je odmah zamenio drugom. Pre 28 godina pobacila je i Gramerova druga supruga, striptizeta Li En Čuhani, i to zato što to je htela da se ubije kada joj je rekao da želi razvod. Ona je Kelija zatim pokušala da upuca.

Sredinom devedesetih Kelsi se lečio od zavisnosti od narkotika, a proveo je i 30 dana u zatvoru jer je vozio pijan i drogiran.

Gramerovi roditelji su se razveli, a oca, kog je retko viđao, ubili su pred porodičnom kućom. Frenk Gramer bio je vlasnik restorana ‘Greer’s Place’. U aprilu 1968. godine, muškarac po imenu Artur B. Najls zapalio je Frenkov automobil ispred kuće u kojoj je Frenk živio sa svojom novom porodicom, suprugom Elizabet i njihovo četvoro dece, Beti, Džonom, Bilijem i Stivenom. Kada je Frenk izašao iz kuće da vidi šta se događa, Najls mu je prišao i dva puta ga upucao.

Sedam godina nakon toga, kada je Kelsi imao 20 godina, njegovu mlađu sestru, 18-godišnju Karen, silovala su četiri muškarca, a ubio je Fredi Li Glen koji je učestvovao u nizu ubistva u julu 1975. godine. Pre nego što je umrla, Karen je pokušala da pozvoni na vrata obližnje kuće ali nije uspela, a tamo je policija i pronašla. Kelsi, koji je tada pohađao prestižnu školu Džulijard u Njujorku, naredne nedelje se vratio u Kolorado i identifikovao telo svoje mlađe sestre i nesretnu vest javio njihovoj majci. Odmah je odustao od fakulteta i sledećih nekoliko dana spavao u parku gde je, priznao je kasnije, razmišljao o samoubistvu.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, prvog juna 1980., Kelsijeva polubraća Stiven i Bili umrli su u bizarnom incidentu. Bilija je napala ajkula, a Stiven je preminuo pokušavajući da ga spasi. Bilijevo telo nikada nije pronađeno, a Stivenov leš pronađen je na obali. Osim toga, Kelsijev dobar prijatelj i producent serije ‘Frejžer’, Dejvid Ajndžel poginuo je 11. septembra 2001. u avionu koji se prvi zaleteo u Svetski trgovinski centar. S Dejvidom u avionu bila je i njegova supruga Lin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.