„Transformersi“ najgledaniji u Americi

Akciono-avanturistički film „Transformersi“, koji je baziran na istoimenoj TV seriji i igračkama iz osamdesetih, našao se na prvom mestu liste najgledanijih filmova u Americi proteklog vikenda. Ovaj film je dosad inkasirao 165 miliona dolara samo u Americi.
Zemlja se našla usred intergalaktičkog rata između dve vrste robota – herojskih autobota i zlih deceptikona. Deceptikoni imaju mogućnost transformacije u različite objekte – automobile, kamione, avione i ostale tehnološki slične mašine. Studenti Sem i Mikaela igrom slučaja bivaju uvučeni u rat protiv deceptikona preko autobota koji je Sem kupio kao svoj prvi polovni automobil.
„Tranformerse“ je režirao Majkl Bej (Michael Bay), koji stoji iza ostvarenja kao što su „Armagedon“ („Armageddon“), „Perl Harbor“ („Pearl Harbor“) i „Ostrvo“ („The Island“). Glavne uloge tumače Šija Labuf (Shia LaBeouf), Džoš Damel (Josh Duhamel), Megan Foks (Megan Fox), Berni Mek (Bernie Mac), Džon Torturo (John Turturro), Entoni Anderson (Anthony Anderson), Džon Vojt (Jon Voight) i Tajris Gibson (Tyrese Gibson).
Distribucija „Transformersa“ u Srbiji započinje 11. i 12. avgusta. Film je prepun spektakularnih, dosad neviđenih vizuelnih efekata.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (6-8.) jula:

  1. "Transformersi" ("Transformers")
  2. "Mućkalica" ("Ratatouille")
  3. "Umri muški 4.0" ("Live Free or Die Hard")
  4. "License to Wed"
  5. "Svemoćni Evan" ("Evan Almighty")
  6. "1408"
  7. "Zaglavilo se" ("Knocked Up")
  8. "Fantastična četvorka: uspon Srebrnog letača" ("Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer")
  9. "Sicko"
  10. "Igra se nastavlja" (Ocean’s Thirteen"")

Sutra čitajte više o novim filmovima u američkim bioskopima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.