U trendu

Trevor Godard izvršio samoubistvo

Australijski glumac Trevor Godard (Trevor Goddard), poznat po gostujućoj ulozi u televizijskoj seriji „Džeg“ („JAG“), pronađen je mrtav u svom stanu u Los Anđelesu. Godard je u popularnoj seriji tumačio ulogu narednika Mika Brambija i verenika glavnog ženskog lika. Uzrok smrti je, sudeći po preliminarnim nalazima, predoziranje narkoticima. Policija smatra da je reč o samoubistvu.

Godard je rođen u Pertu i veći deo svog mladalačkog života proveo je u ringu kao profesionalni bokser. Upravo za vreme jednog bokserskog meča zapazili su ga televizijski producenti i ponudili mu glavnu „ulogu“ u seriji reklama poznatog proizvođača piva.

Čini se da je Godard na samom početku filmske karijere više koristio svoj bokserski nego glumački talenat – jedan od prvih filmova u kom se pojavio bio je „Mortal Kombat“. Zbog svoje grube spoljašnjosti, u Holivudu je većinom dobijao uloge negativaca. Njegova filmografija obuhvata filmove: „Men at War“, „Illegal in Blue“ i „The Break“.

Na televiziji je Trevor Godard bio mnogo uspešniji. Najveću slavu donela mu je uloga Mika Brambija u TV seriji „Jag“, koju je igrao od 1998. do 2001. godine. Imao je i manje gostujuće uloge u drugim velikim TV serijama kao što su: „Marfi Braun“ („Murphy Brown“), „Dosije iks“ („X Files“), „Čuvari plaže“ („Baywatch“) i „Babylon 5“.

Na sajtu ovog glumca nedavno je osvanula njegova velika slika preko koje je napisano: „Sećamo se s ljubavlju 1965-2003.“

Poslednji film koji je pokojni australijski glumac snimio bio je „Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl“, u kome je igrao pored Džonija Depa (Johnny Depp) i Orlanda Bluma (Orlando Bloom).

Korisni linkovi:

  • Oficijelni sajt Trevora Godarda
  • Oficijelni sajt TV serije „Jag“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.