U trendu

Trudna Adrijana Lima pokazala skoro sve u skandaloznoj haljini (foto)

Adrijana Lima iz dana u dan šokira zvanice Kanskog festivala, ali i publiku širom sveta, svoji trudničkim izdanjima koji sve više podsećaju na one Rijanine – prilično su smela i imaju cilj da ogole stomak, sa željom da se proslavi i istakne moć ženskog tela.

Brazilsku manekenku smo već videli u tri različita izdanja na crvenom tepihu i sva su bila prilično izazovna i više su otkrivala negoli skrivala, a i ove večeri na premijeri filma „Elvis“ rešila je da nastavi tu tradiciju.

Bivša srpska snajka pojavila se u pomalo ekscentričnoj i svakako upadljivoj haljini u senf boji sa predugačkim rukavima, ali i prorezima koji su otkrili ne samo Adrijani stočić, već i deo međunožja.

Naime, haljina je izrezana toliko nisko da je bilo jasno da slavna brineta ne nosi gaćice, a ova kreacija ukrašena je i šljokicama, te kristalima u plavim i bronzanim tonovima.

Lima je izdanje upotpunila efektnim minđušama sa perlicama u orijentalnom duhu, ako i ukrasom u kosi.

Ima mnogih kojima se hrabra trudnička izdanja brazilske manekenke ne dopadaju, te je neretko na meti kritika, ali jedno je sigurno – nikako ne može da prođe nezapaženo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)