Trudnu srpsku manekenku napali zbog jednog komentara, ona odmah odgovorila (foto)

Srpska manekenka Sofija Milošević uskoro će dobiti prvo dete sa fudbalerom Real Madrida, Lukom Jovićem (22).

View this post on Instagram

Vacanza con lui ❤️

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Lepa 30-godišnja manekenka neretko na društvenim mrežama pokazuje trudnički stomačić.

Par trenutno uživa u Italiji, a na Sofijine fotografije s odmora nije nedostajalo komentara i komplimenta, međutim bilo je i prozivki zbog opisa koji je manekenka napisala ispod jedne fotografije. Ona je, naime, pozirala pored morskog grebena na ostrvu Kapri i napisala: ‘Kit na obali’.

– Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš kit zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju? – bio je jedan komentar.

View this post on Instagram

Che bella che sei?🇮🇹🍋

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Nije dugo trebalo da manekenka reaguje pa je odgovorila na prozivke.

– Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila – profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za što me napadaš? – poručila je.

– Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju velike ili male grudi, zadnjice šta god. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će ga voditi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta – dodala je Sofija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.