U trendu

Tužna vest za fanove: Sinan Sakić više neće moći da peva

Zdravstveno stanje legende narodne muzike Sinana Sakića i dalje je kritično, a pevač je uz pomoć supruge Sabine koja je danonoćno uz njega, uspeo da napravi nekoliko koraka.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Sinan Sakić više neće moći da peva, jer se zbog bolesti jetrene encefalopatije, od koje pevač boluje, pogoršava funckija mozga.

– Pevač je u trećem stadijumu ove bolesti, zbog čega ima oštećenja motoričkih funkcija, otežano govori i hoda. 24 sata je pod nadzorom lekara na intenzivnoj nezi, a uz pomoć njih i porodice uspeo je da stane na noge i napravi nekoliko koraka – ispričao je izvor blizak porodici.

Ono što će rastužiti sve Sinanove fanove, kao i njegove kolege, jeste da pevač više neće biti u mogućnosti da peva, a moraće i da iz korena promeni životne navike, prenosi Telegraf.

– Bolest je izazvala poremećaj funkcije govora, pa bi nastupi mogli biti kobni po pevačev život. Sinan je svega toga svestan, ali se ne predaje i nada se da će jednog dana opet napraviti svojoj publici spektakl za pamćenje – kaže izvor.

Sinanova supruga Sabina najveća je podrška pevaču i ne odvaja se od njega otkako je prebačen u tuzlansku bolnicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar