Vanbračni sin Švarcenegera je preslikani otac, a ima i ogromne mišiće (foto)

Džozef Baena, sin Arnolda Švarcenegera, nasledio je očevu genetiku i izgled, a njegovim savetima vodi se pri treninzima. Zato ni ne čudi da je ovaj  22-godišnjak dokaz izreke da iver ne pada daleko od klade.

Baena je iz dana u dan sve snažniji, a poslednjom fotografijom svojim masivnih mišića srušio je internet.

“Hoće li još neko ući u 2020. bolesno napumpan?” upitao je svojih 129 hiljada pratilaca uz portret na kojem pokazuje snažna ramena i bicepse.

Oduševio je mnoge, čak i Martinsa Licisa koji je proglašen Najsnažnijim čovekom 2019., a koji ga je odmah pozvao na zajednički trening.

“Idemo to da odradimo”, poručio je Licis, što je Baena s oduševljenjem prihvatio pa ne treba da čudi ako se ovaj duo zatekne ove godine u istoj teretani.

Džozef je vanbračni sin legendarnog glumca, čija je majka radila kao kućna pomoćnica u domu Švarcenegrevoih 20 godina. I sam Arnold nije znao da je iz afere sa Mildred Baenom 1997. godine rođen sin, i to samo tri dana pošto je njegova tadašnja supruga Marija Šriver na svet donela njihovog sina Kristofera. Za Džozefa je saznao osam godina kasnije, tek kada je primetio da, kako je priznao, „dečak veoma podseća na mene“.

Švarceneger je vanbračng sina odmah priznao i kupio njegovoj majci i njemu veliku kuću u Brentvudu, naselju u Los Anđelesu u kome i on živi. Od tada sa sinom ima sjajan odnos, što pokazuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama obojice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.