U trendu

Vrući kadrovi Nikole Kidman: Glumica u 54-godini potpuno naga u seriji

Slavna holivudska glumica Nikol Kidman (54) ovih dana ponovno podiže prašinu. Razlog je tome je nova hit serija “Nine Perfect Strangers“ u kojoj Kidman glumi ekscentričnu direktorku jednog odmarališta. Pored sjajne glumačke ekipe koju je okupila ova ekranizacija istoimenog romana Lijen Morijarti, puno se govori i scenama Kidmanove i 20 godina mlađeg glumačkog partnera Menija Džasnta.

U seriji se mogu videti vrući kadrovi seksa na kojima jedna od najlepših glumica današnjice pozira potpuno gola.

Meni je novinarima ispričao da se uoči snimanja škakljivih scena bojao da će vrele scene s takvom zvezdom biti zastrašujuće, ali da je Nikol bila “otvorena i čvrsto stajala na zemlji“.

Kidmanovoj ovo nije prvi put da se razgolitila pred kamerama. Ranije se suočila s kritikama zbog golišavih scena u Kjubrikovom filmu “Širom zatvorenih očiju“, koje je snimila s bivšim suprugom Tomom Kruzom.

Podsetimo, Kidman smo nedavno gledali u hvaljenoj HBO-ovoj seriji „Slom“ koja je, tvrdi ova glumica, na nju ostavila velike posledice s kojima još uvek nije izašla na kraj.

– Nakon snimanja serije “Slom“ pobegla sam iz grada na dve nedelje jer nisam mogla, moj imuni sistem više nije znao razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posledica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvek borim – izjavila je glumica u jednom podkastu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.