U trendu

Vudi Alen očekuje filmski obrt i u stvarnosti

Vudiju Alenu (Woody Allen) se mora priznati jedna stvar: u stanju je da svemu dâ filmski obrt, uključujući i sudsku bitku sa svojom bivšom prijateljicom i producentkinjom Džin Dumanijan (Jean Doumanian).

Uzbuđeni stvaralac, koji je tužio Dumanijanovu, tvrdeći da mu ona duguje njegove filmske zarade, reagovao je na njenu protivtužbu, u kojoj ga je, između ostalog, ona nazvala “prevarantom”, rukom pisanim pismom u kojem svoju situaciju upoređuje sa filmom “Adamovo rebro”: “Jesi li sišla sa uma?… Ovo je samo mali poslovni nesporazum”, kazao je Alen u pismu, objavljenom u njujorškom tabloidu Daily News. “To je trebalo da bude čista zabava – kao u ‘Adamovom rebru’ – danju na suprotnim stranama u sudnici, noću prijatelji! Šta je s tobom? Hajde da izađemo na večeru. Biće odlično”, napisao je, i dodao: “Ne bih želeo da ovo bude jedna od onih scena kao u ‘Three Little Words’, kad Reda Skeltona i Freda Astera njihove žene namamljuju na izmirenje”, zaključivši: “Uzgred, ja bih da budem Aster”.

Poznati i kontroverzni glumac i reditelj uputio je svojoj prijateljici i bivšoj producentkinji usrdnu molbu da izdaju zajedničko saopštenje za javnost u kojem će potvrditi da su još uvek prijatelji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.