Za njim su tinejdžerke ludele, a danas još bolje izgleda (foto)

Sigurno se nekad zapitali gde su i šta rade omljeni likove ove tinejdž serije…

Devojke, priznajte da ste bile zaljubljene u Kečinu. Ako ne u njega – onda u Packeta. Putevi su ih odveli na različite strane, jedan je ostao u glumačkim vodama dok se drugi oprobao u drugim poslovima.

Popularna serija koja se emitovala 2003. godine budi u nama nostalgične i drage trenutke. Sigurno se nekad zapitali gde su i šta rade omljeni likove ove tinejdž serije, koja je nažalost trajala samo jednu sezonu i imala 15 epizoda.

Njih dvojica važili su za najveće frajere u školi. Kako je serija dobila na popularnosti, tako su i ova dva drugara iz klupe postali omiljeni među osnovcima. Dečaci su puštali frizure kako bi izgledali opako, a devojčice su po sobama lepile njihove postere. Packe (Stefan Buzurović) je poznat svima kao glumac i voditelj, nastavio je da se bavi javnim poslom. Međutim, to isto se ne može reći za Igora Bećirića (Kečinu).

View this post on Instagram

sLOVEnia

A post shared by Igor Beciric (@igorbeciric) on

Igor se posvetio voditeljskoj karijeri, a potom povukao iz medija. Vodio je zabavne emisije kratke forme, a oprobao se i kao voditelj jutarnjeg programa na TV Pink, da bi se potom povukao iz medija. Oženio se Slovenkom Ninom Makovec, zbog koje dosta vremena provodi u Sloveniji i živi na relaciji Beograd-Ljubljana.

Ovaj diplomirani komunikolog, kasnije se zaposlio u Ministarstvu omladine i sporta u pres-službi, a takođe i kao PR menadžer Nacionalnog komiteta za borbu protiv govora mržnje.

2 komentara
  1. Mr. X

    Bio sam srednjoškolac kada se prikazivala serija i bila je veoma popularna. Ne razumem samo zašto je nikada nisu reprizirali?!

  2. ANDREJ

    Danas je dan zaljubljenih,i ja od sveg srca,cestitam svima koji su zaljubljeni,ili koji nameravaju tek da se zaljube.!

Napišite komentar