„Začarana“ ponovo najgledanija

Porodični film „Začarana“ („Enchanted“) ponovo je zauzeo prvo mesto američke top-liste najgledanijih filmova. U međuvremenu je i domaća publika mogla da se upozna s tim filmom budući da se od 2. decembra on s uspehom prikazuje i u našim bioskopima.
Film je režirao Kevin Lima (Kevin Lima), a glavne uloge tumače Ejmi Adams (Amy Adams) – princeza Žizel, Suzan Sarandon (Susan Sarandon) – zla kraljica Narisa, Patrik Demsi (Patrick Dempsey) – advokat Robert Filip, Džejms Marsden (James Marsden) – princ Edvard iz bajke, Timoti Spal (Timothy Spall) i Idina Menzel (Idina Menzel).
Jedini film koji je debitovao proteklog vikenda u uobičajeno sporom delu filmske sezone bio je „Awake“ reditelja Džobija Herolda (Joby Harold) s Hajdenom Kristensenom (Hayden Christensen) i Džesikom Albom (Jessica Alba) u glavnim ulogama. O tom filmu smo nedavno pisali u rubrici „Filmske vesti“, u članku „Albin ‘Awake’ konačno u bioskopima“.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (30. novembar – 2. decembar) decembra:

  1. "Začarana" ("Enchanted")
  2. "Beovulf" ("Beowulf")
  3. "This Christmas"
  4. "Hitman"
  5. "Awake"
  6. "Fred Claus"
  7. "August Rush"
  8. "The Mist"
  9. "Pčelac Beri Medić" ("Bee Movie")
  10. "No Country for Old Men"

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.