Nikad seksipilnija: Čuvena manekenka pozirala SKROZ GOLA (foto)

Jedna od najpoznatijih i najuspešnijih manekenki Klaudija Šifer, obnaženim fotografijama koje je postavila na svoj profil na Instagramu, pokazala je da i dalje izgleda fantastično.

Klaudija se skinula i slikala potpuno gola za naslovnu stranu najnovijeg izdanja italijanskog časopisa Vog. Povod za ovo fotografisanje je obeležavanje 25 godina od kako se slavna manekenka prvi put slikala za naslovnicu španskog Voga, davne 1994. godine.

Lepotica nemačkog porekla i danas može da se pohvali manenkenskom linijom na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice. Manekenka je fotogragiju koja će krasiti naslovnicu italijanskog Voga objavila na svom Instagramu i zahvalila se svim saradnicima.

Fotografija se dopala fanovima slavne plavuše i za kratko vreme dobila je veliki broj lajkova. Inače, Klaudija je nedavno iskreno govorila o starenju i majčinstvu za „InStyle“.

„Starost treba slaviti i poštovati. Imam 48 godina, osećam se tako i ponosim se time. Postoji razlog zašto imamo rođendanske torte i zabave povodom rođendana, ja se i dalje zbog toga osećam isto kao što sam se osećala u detinjstvu“, izjavila je Klaudija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.