„Život kao takav“ među najgledanijim

Film "Život kao takav" ("Life as We Know It"), koji se našao na drugom mestu liste ove nedelje u Americi, u domaćim bioskopima će početi da se prikazuje tek u februaru.
U ovoj netipičnoj romantičnoj komediji Ketrin Hajgl (Katherine Heigl) igra Holi Berenson, koja je nedavno počela sopstveni posao. Njen novi katering posao cveta i ona se polako penje stepenicama uspeha. Na drugoj strani, njen ljubavni život nikako da se pomeri s mrtve tačke pa se odlučuje na sastanak sa sportskim direktorom jedne TV kuće – Erikom Meserom, koga igra Džoš Damel (Josh Duhamel). Ono što je trebalo da bude romantično veče pretvara se u potpunu katastrofu pa Holi i Erik nakon večere zaključuju da je najbolje da se više nikada u životu ne vide.
Ali, život je po običaju imao druge planove za njih. Nedugo posle najlošijeg ljubavnog sastanka na kome su bili Holi i Erik dobijaju obaveštenje da su im najbolji prijatelji poginuli i da su svoju ćerkicu Sofi testamentom ostavili njima na staranje. Sada dve osobe koje se ne podnose moraju ne samo da žive zajedno nego i da se zajednički brinu o jednom ljudskom biću. Možda će u ovim novim okolnostima ovo dvoje ipak ustanoviti da imaju mnogo više zajedničkog nego što im se isprva činilo.
Na trećem mestu liste najgledanijih je film "Sekretarijat" ("Secretariat"), koji će domaća publika imati prilike da vidi na Sinemaniji. U ovom filmu Rendala Volasa (Randall Wallace) glavne uloge tumače Dajana Lejn (Diane Lane), Džon Malkovič (John Malkovich), Dilan Volš (Dylan Walsh) i Skot Glen (Scott Glenn).
Ova drama zasnovana je na istinitoj priči. Domaćica i majka Peni Čeneri (Dajana Lejn) pristaje da preuzme konjušnicu svog bolesnog oca iako nema nikakvog iskustva s konjskim trkama. Uprkos bezizglednoj situaciji, Čenerijeva će uz pomoć trenera, inače veterana svog posla, Lusijena Lorena (Džon Malkovič), uspeti da se snađe u pretežno muškom poslu i na kraju će povesti Sekretarijata na spektakularno putovanje koje će se završiti tako što će on postati prvi trostruki šampion konjičkih trka za 25 godina, a možda i najbolji trkački konj svih vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.