U trendu

Champions Online (1)

Champions Online je igrački ekvivalent kolaču sa slatkim sirom: jednostavna poslastica koja se lako sprema, pojede i još brže svari i koja nije po svačijem ukusu. Plitak, ali apsolutno neodoljiv desert posle napornog dana na poslu, MMORPG koji će i pored nedostatka sadržaja za dugoročno igranje, odsustva glazure i tovara porođajnih problema slasno leći svakom ljubitelju DC/Marvel škole stripa s makar minimalnim interesovanjem za online igranje.
Famozni Cruptic, obogaćen iskustvom kreacije i dugogodišnje eksploatacije City of Heroes/Villains, napravio je grešno adiktivan naslov u kojem je koncept oživotvorenja sopstvenog superherojskog alter ega doveden do apsolutne perfekcije. Nekoliko milijardi (da, milijardi) opcija koje vam stoje na raspolaganju dozvoljavaju vam da u igračku formu pretočite bukvalno svaki trip koji vučete iz puberteta i omogućavaju vam sveobuhvatno podešavanje u svim kozmetičko-konceptualnim sferama. Želite Piranamena s krljuštima, ajkulinim repom i telekinetičkim sposobnostima, koji razdaljine prelazi leteći na hover disku i u borbu kreće hodajući na rukama kao Vulverinov brat?
Chad-a Sexington-a, glavonju sa zracima smrti i mlaznim rancem, odevenog u zeleni triko? Profesora Qzm-u, nabildovanog might based heroja s naočarima i oficirskim brkovima, koji diže kamione, čupa uličnu rasvetu i koristi pesnice kao argumente u intelektualnim raspravama? Sopstvenu varijantu Fleša, Betmena ili Hulka? Granica slobode stoji na limitu vaše mašte, a potpuna unikatnost vašeg heroja, koja je izuzetak, a ne pravilo u MMO svetu prepunom klonova, ujedno je i najveća vrednost igre. Za igrača koji u online RPG-u traži indentifikaciju sa svojim avatarom kroz totalni lični pečat Champions Online je jedini realan izbor.
Ako taj igrač, međutim, traži online dom s dubokim temeljima i potencijalom za potpuno utapanje kroz svakodnevnu, višemesečnu i višegodišnju intoksinaciju, učiniće sebi uslugu ukoliko zaboravi na to. Champions Online nije World of Warcraft. Količina sadržaja koju igra nudi igračima koji leveluju i onima koji su dostigli maksimalan nivo dovoljna je za mesec dana laganog, nipošto neprestanog igranja, nakon čijeg isteka će videti i iskusiti sve što igra ima da ponudi.
Korisni linkovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar