U trendu

Fallout 3: Broken Steel

Pošto se Broken Steel direktno nastavlja na kraj igre Fallout 3, u tekstu ćete pročitati neke stvari koje će vam reći kakav je kraj. Zato, ako niste završili ovaj RPG, bilo bi krajnje vreme. Kraj Fallout-a 3 bio je veliki problem za RPG-ovce, jer je prekinuo bilo kakvu mogućnost dodatnog igranja, pokrenuo se Project Purity, vi ste se žrtvovali (ili poslali svoju koleginicu) – i to je bilo to, kraj. Ali treći i poslednji DLC za Fallout 3 otkriva da u stvari niste poginuli, nego ste spaseni, pa se posle dve nedelje nesvesti vraćate u Pustoš. Brzo će vas upoznati s razvojem situacije, potapšati vas po ramenu i poslati da pomognete Brotherhood-u u daljoj borbi protiv Enclave-a.
Ostaviće vam sve predmete koje ste imali ranije, pa odmah možete početi da jurite unaokolo. Ako imate lik na 20. nivou, imaćete priliku da pređete još 10 nivoa, ali problem je što ste verovatno odradili veliki deo sadržaja, pa je upitno gde ćete sve to obaviti. Što se nas tiče, ovo je trebalo da bude omogućeno još na početku, a ne prisiljavati ljude da kupuju tu mogućnost. Ono čime se Fallout 3: Broken Steel iskupljuje jesu tri nova glavna quest-a, nekoliko sitnih, a najbolje od svega je novo oružje i nekoliko novih neprijatelja.
Posebno se izdvaja Tesla Cannon, kojeg ćete se veoma brzo dočepati, a divno ga je gledati u akciji; u stvari, i biće vam potreban, pogotovo kad se sretnete sa Enclave-ovim elitnim jedinicama. Novi perkovi su prilično dobri, a može se reći da su neki čak i blizu fantastičnog – resetovanje karme, oživljavanje Dogmeat-a, nagli skok osnovnih statistika, jednostavno, stvari koje nipošto ne bi trebalo da propustite. Nažalost, veliki deo novog sadržaja nosi etiketu već viđenog, pa bi se moglo dogoditi da prekaljenim avanturistima brzo dosadi.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.