U trendu

RayCity (2)

Pošto se radi o onlajn igranju, morate uzeti u obzir to da se protiv vas trkaju živi igrači koji su ko zna gde u svetu. Zašto to pominjemo? Zato što ne mora značiti da ćete pobediti u trci ako imate bolji automobil i viši rang. Tu može presuditi i vaša veština, pa se može dogoditi da pobedite brži automobil. Ako ste prekaljeni vozač, to vam može i uspeti, pa verujemo da će igrači s druge strane Interneta biti besni. Ali, što ćete, život je surov.
Prilikom trkanja važe sva pravila kao i kod drugih trka koje ste ranije igrali, tako da to nećemo posebno objašnjavati. Ono što se može spomenuti jeste mogućnost lag-a, trzanja u igri, što uglavnom ne utiče na vožnju, ali ćete primetiti da drugi automobili, na primer, na tren nestanu, pa se pojave malo dalje. Nije to stvar varanja nego same internet veze. Ali, kao što smo rekli, ne smatramo to nekim velikim problemom i ne bi trebalo da utiče na samu igru. Igra omogućuje još neke zanimljive sitnice. Pored toga što će svoj automobil nadograđivati kupovinom u šopovima, možete kupovati i delove od drugih igrača. Mogućnosti su zaista neograničene, tako da će vaša sposobnost trgovanja i mašta doći do izražaja. U svakom slučaju, ovaj deo je veoma interesantan, ali do toga ćete malo pričekati, naravno, dok se ne razvijete.
Naime, morate kupiti mnogo toga i imati mnogo toga da biste ponešto i prodavali i razmenjivali. Uglavnom, nikada vam neće biti dosadno. Možete igrati koliko i kada hoćete, uvek ima nekog s kim ćete se trkati, trgovati ili nešto treće. Ako i nema, što je nemoguće, tu je gomila zadataka i misija koje možete izvršavati. Nemojte očekivati nešto posebno, ali mora se priznati da je sve korektno i dobro napravljeno. Vožnja po gradskim putevima je odlično urađena. Bez obzira na onlajn orijentaciju, sve ide glatko i bez problema u vožnji, što je za pohvalu. Zvuk je takođe dobar; jedina zamerka ide na račun muzike, koja je u početku dobra, ali brzo dosadi. Ali, možete je isključiti.
Više je elemenata po kojima možemo pamtiti ovu igru. Evo, rekli smo "pamtiti", što smatramo da je jako dobro, jer će nam igra ipak ostati u sećanju kao nešto posebno. Kao prvo, ovo je prvi onlajn multiplejer na koji smo naišli i u kojem smo mogli da se trkamo s drugim igračima iz celog sveta. Mogućnosti i opcija je bezbroj, tako da verujemo da ćete prokrčiti svoje mesto u onlajn svetu brzih i žestokih. Drugo, igra je besplatna, što ne treba više komentisati, samo morate daunloadovati klijenta (oko 1,3 GB), instalirati ga i registrovati se na službenim stranicama. Igra ima sve ono osnovno što bi trebalo da ima, a verujemo da će naći svoje brojne igrače. Ako pitate za mišljenje, ovo je jedna od onih igara koje morate probati.
Korisni linkovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.