Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća je na vašoj strani!

Za astrologe i numerologe brojevi koji se nalaze u datumu vašeg rođenja, u velikoj meri određuju vaš karakter.

Postoje mnogobrojna tumačenja simbolike i značenja svakog broja. Međutim, za neke cifre se veruje da nose posebnu energiju, a to se odnosi na broj 3.

Ljudi rođeni sa ovim brojem u datumu mogu biti arogantni, ali izuzetno efikasni. Konkurencija treba da ih se plaši jer imaju mnogo takmičarskog duha i spremni su na mnogo toga da bi pobedili.

Imaju odlično pamćenje i povećan nivo radoznalosti. Nikada ne prestaju da uče i uvek se razvijaju. Mogu se nazvati i idealnim sagovornicima jer imaju i razvijenu komunikaciju, a nijedna tema im nije strana.

Njihovi talenti su višestruki. To mogu biti muzika, pisanje ili neke druge vrste kreativnosti ili nešto sasvim drugo. Jedini problem je što mnoge stvari ostave nedovršene. Prepuštaju se jednoj avanturi, a drugu još nisu završili.

Oni su nezavisni i nikome ne dozvoljavaju da ih kontroliše. Vešti su u izbegavanju manipulatora i ne trpe tuđi pritisak.

Skoro uvek se oslanjaju na činjenice, a ne na spekulacije. Racionalni su i u njihovom životu um je najvažnije vodilja, ali kada osvojite njihovo srce, shvatićete koliko je veliko i čist.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.