U trendu

Ako naručite ovu kutiju, dobićete 1.000 dolara da je NE otvorite! (video)

Igra živaca.

Na Internetu ima mnogo načina za zaradu, a neke od njih su prilično kreativno.

Jedna kompanija nudi svojim kupcima misteriozne kutije. Ako kupite njihovu kutiju, imate mogućnost da je otvorite i odmah saznate šta ste dobili, ili da je ne otvorite 100 dana i vratite je, a oni će vam dati 1.000 dolara. Svakog dana „neotvaranja“ kutije njena cena raste za 10 dolara. Dakle, ako je ne otvorite 10 dana i vratite, dobićete 100 dolara.

Voditeljka je najavila OLUJU, ali svi su gledali samo u BEZOBRAZAN crtež na panou! (FOTO)
Voditeljka je najavila OLUJU, ali svi su gledali samo u BEZOBRAZAN crtež na panou! (FOTO)
Cena same kutije je 100 dolara, a cela akcija počinje 25. februara. Fora je u tome da ako ipak otvorite kutiju, u njoj možete dobiti žvakaću gumu, ili jeftine gaće, ali možete dobiti i luksuznu „Luj Viton“ tašnu. Šansa za luksuzniji proizvod je, naravno, znatno manja. Recimo, šansa da se dobije Roleksov sat je 0, 1 odsto.

Ako pobedi radoznalost, imate šansu da dobijete nešto mnogo vrednije od 1.000 dolara, ali ako izdržite, imate sigurne pare u džepu (bar tako obećavaju).

U svakom slučaju, ovakve vrste narudžbina bi trebalo izbegavati (znate šta znači „mačka u džaku). Autor ovog snimka, inače poznati Jutjuber, u jednoj kutiji je dobio drona, koji vredi oko 800 dolara. U drugoj je bila jedna karta sa likom iz Pokemona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar