U trendu

Anđelina Džoli promoviše novi film

Ovo što Anđelina radi za našu državu jako je važno. Svi su glumci iz Kambodže i film je na kmerskom jeziku, rekla je Lung Ung, autorka memoara prema kojima je Anđelina Džoli (41) upravo snimila film.

Holivudska glumica snimila je ‘Prvo su ubili mog oca’, film o režimu Crvenih Kmera u toj azijskoj državi, odakle je usvojila svog prvog sina Medoksa (15). Film će premijeru imati na Netflixu 18. februara u Kambodži, a u ostatku sveta kasnije ove godine.

To je priča o ratu koju gledamo kroz oči jednog deteta, ali i priča o celoj državi. Nikad niko nije snimio ovako veliki film o poslednjem kambodžanskom ratu – rekla je Anđelina.

Glumica je na setu zaposlila isključivo stanovnike Kambodže, a puno njih su bili žrtve režima i preživeli su rat i genocid. Deo posla preuzeo je i Anđelinin sin Medoks, koji je hteo da upozna svoju zemlju i kulturu, prenose mediji.

Džoli se nakon mučnog i javnog razvoda od Breda Pita ponovno posvetila aktivizmu i humanitarnom radu. Za Njujork Tajms napisala je esej u kojem kritikuje Donalda Trampa. 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.