Automobil vredan 100.000 evra ukrali bez kontakta (video)

Lopovi iz Londona snimljeni su sigurnosnom kamerom dok su krali 100.000 evra vredan automobil marke „Tesla“. Krađu su obavili za samo nekoliko sekundi, a automobil su uspeli da otključaju bez ikakvog kontakta, prenosi Daily Mail.

Snimak je nastao 21. avgusta u ranim jutarnjim satima kraj kuće u Londonu. Na njemu se vidi jedan od kradljivaca kako ulazi u dvorište držeći žicu u rukama iznad glave.

Drugi kradljivac je zatim ušao u automobil, a lopov koji je držao žicu je ostao miran nekoliko sekundi, dok nisu upalili automobil.

1 komentar
  1. bambi

    Aj da vidim mog trabanta da li mogu da uzmu za 30 sekundi. On je lancima vezan za zelezo koje je betonirano sas armirani beton. Osim toga i da ga upale on se odmak gasi je nema corba u kanistar a i da ima, skinuo sam mu sve cetiri i oklembesio na cetiri panja. A i da ima sve cetiri gume ne vredi jer mi nedostaje volan, nema cime da vrte. Al i da ima volnce ne vredi jer mu ne radi rikverc a da izbaci u ler pa da gura ne vredi jer je menjac slomljen. Da je i menjac u redu ne bih se ni ja usudio da sednem u njega jer je nepodnosljivi smrad od kokosijih izmeta. Nije ciscen 7 godina a i nema di da sednes posto enterijer fali. Osim toga, sve to da ima opet ne vredi da ga ukrades posto sam ga 100% kasko osigurao od kradje.

Napišite komentar